Muistoissa Aava

Aava eli virallisesti Hard Candy´s Cindy Lane
23.6-2013-13.9.2018

Lepää rauhassa mun pieni karvakorva <3

Aava on hyvin nöyrä ja ohjaaja-pehmeä, vietikkyydellään ei voi kehua, mutta se on hyvin tasaisen varma tapaus. Jonkinverran löytyy pidättyväisyyttä, minkä kanssa ollaan saatu tehdä töitä aikas paljon, mutta nyt rupeaa työ tettämään tulosta :)  Aava on monessa suhteessa mun "luotto-koira", jonka kanssa voin mennä mihin vain ja tiedän että koira toimii ja siihen voi luottaa. Moni on sanonukki, että Aava on semmoinen mamman paras kaveri, joka kulkee ihan joka paikassa, ja niinhän se onki.

Aavan kanssa kisattiin tokossa, mutta valitettavasti neiti paineistui koetilanteissa pahasti joten lopetin kisaamisen. Nyt vaan hömppäillään. Sama kävi pk-puolen kanssa. Jäljellä Aava olis mitä mahtavin koira sillä tekee niin täsmällistä työtä, mutta silti se näyttää siltä että olis sunnuntaikävelyllä. Koska jälki on Aavan juttu nii saa neiti ajella jälkiä omaksi mielenvirkeydeksi ja aktivoinniksi.
Koska "totiset" lajit karsiutui paineistumisen myötä, niin oon äärimmäisen iloinen että oon löytäny Aavalle se jutun ja lajin missä se ei paineistu. Nimittäin agility. Agilitykentillä Aavaa nimitetäänki kiljukaulaksi ku huutaa koko ajan ku on vaan niiiiin siistii. Vaikka Aava kilttinä koira on äärimmäisen helppo ohjattava nii itsevarmuuden noustessa siitä on tullu melkoinen räkäposkella juoksija (koskaan se ei tuu Sikan tasolle pääsemään, mutta sen mitä tuosta koirasta saa irti  nii sen se kyllä antaa). Aava kisaa kolmosissa ja tavotteena on saada neidistä valio .

Valitettavasti valioksi en koskaa Aavaa saanu sillä krooninen gastriitti vei Aavan 5-vuoden iässä.

Lepää rauhassa mun rakas pieni karvakasa, ja mun paras kaveri <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti