lauantai 30. maaliskuuta 2019

Ulkokauden virallinen korkkaus

Nyt on meijän touhu kirjaimellisesti lipsahtanu tokon puolelle. Okei tuo kynsi on syynä siihen. Kattelin että pellotki rupee olemaan sulia ja suunnittelinki jos menis huomenna jäljelle. Ongelmana on vaan että pellot on vielä sen verran märkiä nii ei vielä viitti mennä tuon kynnen kanssa. Se on jo hyvällä mallilla mutta vielä pitää vähä miettiä pohjaa. Käytiin tuossa tostaina lenkillä missä pätkä käveltiin kovalla lumella nii kynsi hieman aukes ja tuli verta.

Tiistaina käytiin Tiian ja Novan kanssa treenailemassa hallilla. Sikka pääsi tekemään monen monta kehään tuloa. Alussa pääsi ääni ja neiti olis tullu apinan raivolla kentälle, mutta useemman toiston jälkeen saatiin hyviäkin kehään tuloja. Tehtiin myös pitkä seuruu, jossa Tiia liikkuroi, mutta me ei tehty liikkoroinnin mukaan, vaan mentiin oman pään mukaan. Jätin myös lelun kentälle ja välillä käytiin pyörimässä lelun ympärillä. Ihan lelun vieressä Sikka oli hyvä ja keskittyi supertarkkaan, mutta pahin oli ku kentän toisesta päästä tultiin kohti lelua -> meinas edistää. Koko treenistä huomas että Sikkanen on ollu viikon verran ilman kunnon lenkkiä. Siis ollaan me lenkkeilty mutta oon joutunu rajottaa eikä neiti oo päässy kaahottamaan. Sen takia käytiin heittämäs keskiviikkona juoksulenkki. Sen jälkeen oli sangen tyytyväinen malinois ku pääsi kiskomaan reilun kymmenen kilsaa.

Torstaina käytiin aamusta Hannan ja Tikon sekä Maritan, Benin ja Pamin kanssa tokoilemassa Ylästössä "sika-kentällä". Eli alotettiin tokon osalta pihatreenit ku oli kenttä sulanu. Jos joku ihmettelee Sika-kenttää nii kentän laidalle on tehty iso graffitti jossa lukee sika  -  eli Sika-Possulla on oma nimikko kenttä :) Jatkettiin kehään tuloja sillä kentällä oli jää ja itse jää oli sulanu mutta reunoilla oli kasat lunta joten kenttä näytti vähän kuin kehältä. Aluksi Sikka meinas ihan revetä liitoksista sillä pääsi treenaamaan pihalla. Vähän piti eka päästä rallamaan pallon kanssa ennen ku malttoi kasata itsensä tokomoodiin. Itse kehään menot oli oikeiniki korrekteja ja hyviä. Tehtiin muutama liikkeitten väli ja loppuun tunnari.

Eilein perjantaina mentiin Kivikkoon tokoilemaan ku kenttä oli sulanu ja superhyvässä kunnossa. Tällä kertaa treenamassa oli Noora ja Jippi, Hanna ja Tiko, Satu ja Elvi sekä Katri Unon ja Hipan kanssa. Aluksi seuruuttelin Sikkaa että sain sen tasaantumaan, sillä nyt ollaan treenattu niin paljo yksin että meinas ääntä tulla ku vieressä tehtiin ruutua, ohjattua, luoksareita ja muita vauhtiliikkeitä. Yllättävän nopeesti Sikka malttoi ja teki korrektisti töitä. Tehtiin myös liikkuroituna niin että Satu vei kaulat ohjattuun mutta lähdettiin erisuuntaan seuruuttamaan ja liikkuroi pitkän seuruun. Huomas taas että on kapulat jääny vähemmälle treenille ku jäi niihin taas suht pahasti kiinni. Ruutua hinkattiin oikein urakalla ja se meni käden väännöksi ku Sikka on jääny hieman eteen. Ruudussa se on selkeesti mutta ite tahdon että paikka olis takareunassa. Loppujen lopuksi saatiin muutama hyvä toisto.

Tänään käytiin kans Kivikossa Satun ja Elvin sekä Katrin, Unon ja Hipan kanssa. Tehtiin seuruuta kapula häiriöillä. Satu heitteli ja huitoi  ja kolajutti kapuloita. Sikka kyllä skarppas hyvin. Pitää siis vaan tehdä näitä taas superpaljo enemmän!! Tehtiin myös liikkeitten välejä ja Katri siiretlikin meitä pitkiä matkoja. Näissä meillä on vielä paljo tekemistä. suuri häiriö meinas olla ku lähes nenän edessä Elvi teki ruutua ja piti malttaa. Eli jatketaan näitäkin. Eli treenattava ei lopu ;)  Loppuun tehtiin vielä evl-paikkis. Tässä Sikalla ei ollu mitää ihmeellistä. Sikan pravuuri vaikkei kisaakkaan vielä evl:ssä

Tänään käytiin shoppailemassa Sikan kanssa. Oon juostessa käyttäny Sikalla Zero DC:n Short valjaita, mutta ne ei ihan sovi sikalle, sillä ne jää liian kiinni kainaloon jolloin etujalan liike jää vajaaksi -> askel jää liian lyhyeksi. Ongelma on, koska Sikalla on niin pitkä askel nii vaatii paljon tilaa. testasin Zero DC:n Fastereita mutta ne ei istunu yhden yhtää Sikalle. Zero DC:ltä oli tullu uus valjas: Cross. Ne oli Shortin ja Fasterin väli muoto joka istui Sikalle todella hyvin ja jätti etujaloille hyvin tilaa liikkumiseen, joten ne lähti mukaan. Kaupantäti joka siinä katteli ja esitteli meille ko valjaita naureskeli kyllä Sikalle ihan huolella, ja rakastui Sikkaan. Totes että ei oo hetkeen nähny noin ihahn iloista ja silti noin hyvä päistä malia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti